Söka dagisplats

Vi har just nu ingen ledig plats
skicka gärna in en intresseanmälan så hör vi av oss i mån om plats. Vi tar emot intresseanmälningar löpande men har inte en kronologisk turordning utan tar in den hund som passar bäst på den lediga platsen, detta innebär att vi gör en kartläggning på vilken hund som passar beroende på kön, ras, rang, ålder och mankhöjd som går in i det rummet.
Hanar ska vara kastrerade. Max mankhöjd( 35-40 cm. )
Vi har endast två storhundsplatser en tikplats en hanhundsplats. Vi tar emot hundar efter personlig lämplighet ej enligt kölista. Mankhöjd är beroende på plats som stämmer med jordbruksverkets regler och utrymme.
Då vi är en daglig verksamhet för vuxna med funktionsnedsättningar ber vi gärna dig som ägare att fundera över om din hund kan passa i vår verksamhet innan du söker en plats hos oss. Din hund behöver vara lugn och stabil till sinnet, kunna utsättas för förändringar och nya ansikten och ha en grundlydnad. Ingen osäkerhet mot andra hundar eller människor accepteras.
Vi ser gärna att din hund är lydnadstränad, ensamtränad och minst 1år gammal.
När din hund löper får du hålla den hemma. Vi har bara heltidsplatser då hundarna hålls i grupper.
Det är däremot inget krav att hunden är här varje dag. Ni är välkomna att skicka in en intresseanmälan via formuläret nedan.Vid frågor kring hunddagiset kontaktar ni Marja Bengtsson 
marja@hunddagis-lund.se / 073-829 67 25 vid sjukanmälan av dig eller din hund
ring verksamheten på 0703-151190

Intresseanmälan

  • Lägg gärna till en bild!
    (max 50 MB)