Öppettider och priser

Ny info. 
Hunddagiset går in i digitala tider och vi kommer endast att använda appen Jojna som informationskanal i fortsättningen. Alla hundägare har nu appen och det är vi tacksamma för. Hunddagiset står för kostnaden för appen. Appen ska fungera som en kommunikationskanal eftersom vi då även kan använda den hemifrån på bussen osv. Det är av yttersta vikt att ni kollar om det kommit ny info i appens flöde. Skulle vi behöva stänga pga. någon rådande kris, sjukdom, storm, pandemi eller vad det nu kan vara är det viktigt att ni har läst informationen i appen. Detta gäller även om någon personal blir fast i något av deras färdmedel som, bil, tåg eller buss. När ni meddelar i appen om någon hund ej kommer eller någon annan info gör ni det till användaren Doggis Dogson. Det är den användaren som är kopplad till vår dagistelefon och som all personal har tillgång till. När det gäller att läsa info gör ni det i flödet. Vi ser helst att ni kommenterar med " läst " när ni tagit dela informationen vi lagt upp. Om vi har någonting vi behöver meddela er kring just er hund meddelar vi er privat i appen eller ringer det telefonnr ni lagt in i appen. Se därför till att alla era uppgifter alltid är uppdaterade i appen! Vi vill också att ni lägger upp senaste vaccinationen på hunden i appen under övig information i er profil. 

 

 

Priser:
En dagisplats hos oss kostar 2 800:-/ månad. Vi har endast heltidsplatser men hur du förvaltar din plats är det du som bestämmer.

Vi tar inte emot löptikar utan under den tiden får ni ordna egen passning och då reduceras avgiften med 700:-, dock max 2 ggr per kalenderår.


Alla priser är inkl moms.


Öppettider 2022
Måndag-fredag 07.30-17.30
 


26/5 Kristi himmelfärdsdag Stängt
27/5 Klämdag Stängt
6/6 Sveriges Nationaldag Stängt
23/6 07.30 - 15.00 
Vecka 29-30 Stängt
Stängt 2/9 September för städdag
Öppethus 26/11 November
23/12 Stängt
Kommer mer tider efter Sommaren om Julledighet.


              
         
     

Ljusa och härliga hundrum!