Hunddagis Ny INFO

Vi vill presentera en hundinstruktör som vi rekommenderar som finns i Lund med omnejd. Ulrikas företag heter hundresan och riktar sig till dig från unghund till vuxen hund. Hon kan utmana dig och din hund på alla plan. Miljöträning, lydnad, doga, parkour , privata träningar och mycket mer finns att tillgå hos @hundresan. Hundresan finns på facebook,  instagram och har en hemsida. 

Doga med @hundresan
 

Parkour med @hundresanFler kurser kommer längre fram. Håll utsik.
marja@hunddagis-lund.se eller hagstrandulrika@gmail.com

Boka din hundträning hos @hundresan 
hundresan.heymo.se eller sök på instagram på hundresan eller facebook hundresan "från valp till vuxen hund" vardagen med hund.

Höje Hund och Park drivs som daglig verksamhet enligt LSS. Det innebär att ge vuxna med olika intellektuella funktionsnedsättningar en bra och givande sysselsättning under dagarna. Hunddagiset drivs av brukarna och handledarna tillsammans. 
 

Alla hundar tillhör sin grupp om ca 5-6 hundar i ett rum, vi har tre rum och tre hundgrupper.  Grupperna delas in beroende på storlek och lynne. Alla hundar får en till två promenader per dag beroende på hundägarens önskemål och hundens behov. Behovet kan bero på ålder eller hundägarens egna aktiviteter. Promenaderna sker i Sankt Larsparkens grönområden. Vi har en stor rastgård där hundarna vistas regelbundet. Hos oss prioriteras lugn och ro och det innebär minimalt med lek inne men i rastgården är det fritt fram att busa med kompisarna. Inomhusmiljön för hundarna ska vara harmonisk och ljudnivån låg eftersom dagiset ska fungera som ett andra hem.
För oss är det viktigt att alla trivs och det gäller gammal som ung, liten som stor.

Vad närvaron med djur gör för vårt välbefinnande vet vi alla och forskning visar att just hundar och personer med autism trivs mycket bra tillsammans. Det gör oerhört mycket för vår självkänsla att ha ett meningsfullt jobb att gå till .
Vi är godkända av Länsstyrelsen enligt paragraf 16, av Jordbruksverket och har tillstånd enligt kommunens detaljplan och miljönämnden att driva hunddagis i våra lokaler.