Öppettider och priser

Ny info. 
Hunddagiset går in i digitala tider och vi kommer endast att använda appen Jojna som informationskanal i fortsättningen. Alla hundägare har nu appen och det är vi tacksamma för. Hunddagiset står för kostnaden för appen. Appen ska fungera som en kommunikationskanal eftersom vi då även kan använda den hemifrån på bussen osv. Det är av yttersta vikt att ni kollar om det kommit ny info i appens flöde. Skulle vi behöva stänga pga. någon rådande kris, sjukdom, storm, pandemi eller vad det nu kan vara är det viktigt att ni har läst informationen i appen. Detta gäller även om någon personal blir fast i något av deras färdmedel som, bil, tåg eller buss. När ni meddelar i appen om någon hund ej kommer eller någon annan info gör ni det till användaren Doggis Dogson. Det är den användaren som är kopplad till vår dagistelefon och som all personal har tillgång till. När det gäller att läsa info gör ni det i flödet. Vi ser helst att ni kommenterar med " läst " när ni tagit dela informationen vi lagt upp. Om vi har någonting vi behöver meddela er kring just er hund meddelar vi er privat i appen eller ringer det telefonnr ni lagt in i appen. Se därför till att alla era uppgifter alltid är uppdaterade i appen! Vi vill också att ni lägger upp senaste vaccinationen på hunden i appen under övig information i er profil. 

Vi har samarbete med hunddagiset hundresan.heymo.se  0766473153 eller mejla hagstrandulrika@gmail.com
Just nu har hon plats för äldre kastrerad hanhund till sitt hunddagis.

 

 

Priser:
En dagisplats hos oss kostar 3100:-/ månad from jan 2024. Vi har endast heltidsplatser men hur du förvaltar din plats är det du som bestämmer.

Vi tar inte emot löptikar utan under den tiden får ni ordna egen passning och då reduceras avgiften med 700:-, dock max 2 ggr per kalenderår.


Alla priser är inkl moms.
Om vi har möjligt att klippa klor tar vi 100 kr per gång.
Borsta tänderna: 200 kr per månad så borstar vi tre dagar i veckan.
Extra träning specifika önskemål 50kr  per träningtillfälle.

1:a hjälpen kurs 1000kr per tillfälle hunddagiskunder har rabatt, håll utkik på datum.  


 


Öppettider 2024
9/5 Kristi himmelsfärdsdag stängt
10/5 Fredag stängt
6/6 Sveriges nationaldag stängt
7/6 Fredag stängt
20/6 Torsdag stänger 15.00
21/6 Midsommarafton stängt

Vecka 29 & 30 har vi stängt.
Kommer fler datum till hösten

              
         
     

Ljusa och härliga hundrum!