Söka dagisplats

Just nu har vi tre lediga platser för små hundar max 35cm mankhöjd, äldre hundar med bra socialt beteende mot andra hundar och ensamtränade har just nu lättast att få plats.
skicka gärna in en intresseanmälan så hör vi av oss i mån om matchande plats. Vi tar emot intresseanmälningar löpande men har inte en kronologisk turordning utan tar in den hund som passar bäst på den lediga platsen, detta innebär att vi gör en kartläggning på vilken hund som passar beroende på kön, ras, rang, ålder och mankhöjd som går in i det rummet.
Hanar ska vara kastrerade. Max mankhöjd( 35 cm. )
Vi har endast två storhundsplatser på dagiset.
VI tar endast emot tikar och kastrerade hanhundar. 
Vi tar emot hundar efter personlig lämplighet ej enligt kölista.
Mankhöjd är beroende på plats som stämmer med jordbruksverkets regler och utrymme.
Då vi är en daglig verksamhet för vuxna med funktionsnedsättningar ber vi gärna dig som ägare att fundera över om din hund kan passa i vår verksamhet innan du söker en plats hos oss.
Din hund behöver vara lugn och stabil till sinnet, kunna utsättas för förändringar och nya ansikten och ha en grundlydnad. Ingen osäkerhet mot andra hundar eller människor accepteras.
Vi ser gärna att din hund är lydnadstränad, ensamtränad och minst 1år gammal.
När din hund löper får du hålla den hemma.
Vi har bara heltidsplatser då hundarna hålls i grupper.
Det är däremot inget krav att hunden är här varje dag. Ni är välkomna att skicka in en intresseanmälan via formuläret nedan.

Är Du Den Vi Söker?

Passar din hund in på vår profil och är i behov av dagisplats? 

PROFIL 1
Jag är en glad, lugn och sansad hund.
Promenader och träning är det bästa jag vet. Jag går fint fot, drar sällan i koppel varken skäller eller drar när jag möter människor hundar eller hästar. Jag går ut i alla väder och kan gå längre sträckor såväl som korta.
 Höga ljud är inget som skrämmer mig, både bankande åska och skrik är barnlek.
Jag gör allt för godis eller leksaker, kan lära mig många trix och konster. Jag kommer när man ropar mitt namn,  och vet vad NEJ betyder. 
Jag har inga problem med att vara med andra hundar S-L storlek, kan behålla lugnet även om de andra hundar är pigga på lek.
Jag funkar bra med människor även de som är lite annorlunda, har inget emot klappande, kan eventuellt gosa och jag blir inte störd om de lutar sig över mig. 
Jag är kastrerad hanhund eller en tik

PROFIL 2
Jag är en glad hund som älskar testa på nya grejer och vill göra alla glada.
Jag kommer överens med alla såväl hundar som människor storlek och form spelar ingen roll.
Promenader är toppen, oavsett om det är sol eller storm så går duktigt bredvid och drar inte i koppel, hundmöten går alltid lugnt till. 
Att gosa och klappa är nästan lika roligt som att träna, jag lär mig gärna med hjälp av godisbelöning och lek. 
Att komma på inkallning är en barnlek, kan också nej, stanna och släpp. Jag hoppar inte över stängsel även om jag hade kunnat. Jag gillar lek ute med både hundar och människor men inne kan jag lätt slappna av och vila. 
Jag är ensamtränad och gillar lugna stunder.


Vid frågor kring hunddagiset kontaktar ni Marja Bengtsson 
marja@hunddagis-lund.sevid sjukanmälan av din hund
ring verksamheten på 0703-151190

Intresseanmälan

  • Lägg gärna till en bild!
    (max 50 MB)